Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ulusa sesleniş konuşması!

0

Tele konferans yöntemiyle düzenlenen kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulusa sesleniş konuşması yaptı. "Salgının ilk günlerinden itibaren Bilim Kurulumuzun tavsiyeleri doğrultusunda, sağlık tedbirlerini eksiksiz hayata geçiyoruz." ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu konuda da devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz. 'Biz bize yeteriz Türkiyem' diyerek başlattığımız bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, bir yardım hesabı açıldı" dedi. Erdoğan, "Bu kampanyayı 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum" dedi ve Bakanların da yardım kampanyasına maaşlarından bağış yaptığını söyledi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs kapsamında alınan tedbirlere ilişkin, "Virüsün yayılmasını önlemek için her yola başvurmakta kararlıyız." dedi.
Erdoğan konuşmasında, "Sivil toplum kuruluşlarımızın da, imkanları çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalıştığını biliyoruz. Bu konuda da devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz" dedi.
Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:
"OKMEYDANI HASTANEMİZİ SÜRATLE HİZMETE AÇIYORUZ!
Kabinemizin 25. toplantısını az önce tamamladık. Covid-19 tedbirleri sebebiyle bu toplantımızı telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdik.Sağlık önlemleri, gıda güvenliğini ele aldık. Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda sağlık tedbirlerini hayata geçiriyoruz.Bu malzemelerin üretimini daha da arttırma imkanına sahibiz.  Yeni hastanelerimizi süratle hizmete açıyoruz. Şehir hastanelerimiz özellikle bu evsaftaki standartlarda 600 yataklı Okmeydanı Hastanemiz bugünlerde hizmet vermeye başladı. Daha önce eğitim hastanesi olarak planlamıştık, süratle şehir hastanesine dönüştürdük.


 

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !