Savaşçı 52. Bölüm izle 28 Ekim 2018

0






Savaşçı 28 Ekim Neden Yok? Savaşçı 52. Bölüm Neden Yayınlanmıyor?


Savaşçı dizisinde işler ne yazık ki hiç de beklendiği gibi gitmiyor. Her sezon bir skandal ile adını duyuran Limon Film bu sezon da skandallarını eksik etmiyor. En sevilen dizisi Savaşçı’da görev alan teknik ekibe paralarını ödememesi nedeniyle Savaşçı dizisinin çekimleri iki defa durmuştu. İlk olarak yeni sezon çekimlerinin ikinci haftasında hala para alamayan teknik ekip isyan çıkarmış ve çekimlere gelmemişti. Bu kriz sonrası araya bazı yetkili ve sendikaların girmesi ile bir hafta ödeme için süre verilmişti Limon Filme.

Limon Film bir miktar ödeme yapıp çekimlere devam etse de bir kez daha teknik ekip parasını alamadığı emeklerinin yendiği gerçekçesi ile iş bırakmış ve bir kez daha çekimler durmuştu. İşte .çekimlerin yaklaşık iki hafta durmasının etkilerini izleyici bu hafta görecek.

Savaşçı dizisinde çekimlerin yetişmemesi nedeniyle izleyiciden bir hafta ara istenecek. Her ne kadar Savaşçı dizisi 2018 2019 yeni sezonuna iyi reytingler ile başlasa da bu zorunlu bir ara. Savaşçı dizisi 52. bölümü ile  4 kasım pazar akşamı 21:00 da yeni bölümü ile Fox Tv ekranlarında olacak.

Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Post a Comment (0)
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !